Ingyenes házhozszállítás

Termékeiket ingyenesen kiszállítjuk az alábbi városokba és 40 km-es körzetükbe

A megrendelt termékeket cégünk házhoz szállítja. Kérünk mindenkit megrendeléskor körültekintően és felelősség teljesen rendeljen!

Átvételkor kérjük, ellenőrizze a termék csomagolásának sértetlenségét vagy ha összeszerelt terméket rendelt akkor a terméket kellő figyelmességgel vegye át!

Szállítási sérülés miatt utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni !

Ha sérülést talál a terméken, a futárral köteles jegyzőkönyvet írni vagy íratni a sérülésről. A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető.

Ingyenes házhozszállításunk Magyarország határain belül érvényesek.

A házhoz szállítás azt jelenti, hogy a szállító cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.

Az ingyenes szállítás nem tartalmazza a  termék lakásba, házba vagy emeletre történő  bevitelét  továbbá összeszerelését!

Amennyiben a  megrendelt  terméket  kézbesítéskor nem veszi át, a megrendelő viseli az áru oda és vissza szállításával kapcsolatban felmerült költségeket!

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástólA vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.

  • Szállítási költség: INGYENES a megjelölt településeken és annak 40 km-es körzetében